Wednesday 20 November 2019
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

10 Euro Kadootjes
Texas Hold em Set E-mail

Dit blik bevat alle ingrediënten om eens een lekker avondje te gokken in Texas Stijl. In het blik zit namelijk een speelveld op een groen vilt voor Black Jack, 200 plastic pokerchips met houder hiervoor (voor de bank), 2 sets kaarten en een uitleg van de spelregels. Alleen de drank en sigaretten moet je zelf regelen!

12.95 EUR

 
Dit Nanny E-mail

De meesten hebben hetzelfde probleem. Het wordt zomer, je pakt je bikini uit de kast, je kijkt in de spiegel en je schrikt je rot! Ook zo'n problemen om af te vallen? Kun je het ook niet laten om af en toe eens door de koelkast heen te gaan? Zet de Diet Nanny er dan in en ze vertelt je dat je van het eten af moet blijven.Engelstalig!

8.95 EUR

 
Racing Nuns (per twee) E-mail

Nonnen die rennen. Het blijft altijd vreemd om nonnen buiten hun context te zien (bijv. bungee jumpen, gearresteerd worden, dat soort dingen). Dus het zien van deze twee nonnen die over je bureau achter elkaar aan racen, is een echte verademing.Het enige wat je hoeft te doen om deze nonnen achter elkaar aan te laten rennen, is ze achteruit te trekken over je bureau en dan los te laten! Onvolwassen als het waarschijnlijk is, hebben wij er hier veel te veel lol mee beleefd en er kwamen zelfs de vreemdste opmerkingen uit onze monden, zoals: "Go sister go!". Met hun lichtelijk geschokte gezichtjes en betoverende wobbeligheid, zijn deze nonnen een goeie grap!

12.95 EUR

 
Wind Up Mobile Charger E-mail

Om te overleven in de jungle, die de grote stad heet, kun je eigelijk niet zonder dit apparaatje. Je sluit hem aan op je mobiel met behulp van ��n van de drie adapters (inclusief), je draait aan de hendel voor ongeveer 2 tot drie minutenen je krijgt zomaar 8 minuten extra telefoneertijd! Hij is superklein en dus gemakkelijk mee te nemen. Je hebt geen batterijen nodig, dus ook dat is een zorg minder. Je kunt hem aansluiten op de volgende telefoons: Nokia 3210/3310/3330/8210/8250 Motorola Star tac/cd920/930/928/V3688/V8088/V3690 Ericsson T28/T20/T29/T39M/T39/T60/T65/T68/R320/R310/R380/R300/R520m Siemens C25/C35/C35i/M35/A35/A36/A40/SL45/S45/SL45i/SL42

7.95 EUR

 
Ice Shot Glasses E-mail

Gewoon de "glaasjes" even vullen, in de vriezer zetten en voila... Je hebt echte shot glaasjes, gemaakt van ijs. Perfect voor shooters en op feestjes. Voor een leuk alternatief kun je het water mengen met fruitsapjes of andere mixjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!Wat suggesties:"Cool sunrise"Vul voor het bevroren gedeelte de glaasjes met sinaasappelsap en een scheutje grenadine en serveer ze met tequila en vers limesap."Blue N Black"Vul voor het bevroren gedeelte de glaasjes half met water en half met blue curacao. Serveer ze dan met absolute currant.

9.95 EUR

 
Sudoku Toiletpapier E-mail

's Werelds eerste sudoku toiletpapier is nu beschikbaar hier bij Megagadgets. Speciaal voor in toiletten thuis of op kantoor. Trek de rol naar beneden en begin maar met puzzelen. Gemakkelijk te spelen en houd je bezig op het kleinste kamertje. Dit is natuurlijk het ideale kado voor iedere Sudoku fan!

7.95 EUR

 
100 Dual Toned Pokerchips E-mail

Dit blik bevat 100 professionele, tweekleurige pokerchips. Het zijn de echte, die ook gebruikt worden door onze helden van de pokertafel. Ze wegen ieder exact 11.5 gram. Natuurlijk ontbreekt bij deze set de dealerbutton niet en ook voor de beginners zit er een instructieboekje bij, waarin staat beschreven hoe je nu eigenlijk Texas Hold'em Poker speelt.

12.95 EUR

 
Shot Tender E-mail

Met dit stukje vernuft heb je in no time je eigen bar in huis. In deze houder kun je een fles alcohol omgekeerd ophangen. Het formaat van de fles maakt niet uit, omdat de houders voor de flessen verstelbaar zijn. Onderin zit een "exacto pourer", die je misschien wel kent uit de kroeg. Met behulp hiervan schenk je altijd de juiste hoeveelheid alcohol in je drankje. Kortom: je zet hem neer in je woonkamer of waar je maar wilt en je kunt er flink op los tappen!

12.95 EUR

 
Breath Tester E-mail

Met deze calculator kan je het percentage alcohol in je bloed berekenen. De calculator en tabel zijn slechts een indicatie. Rij daarom altijd alcohol vrij!Vul bij drankjes het aantal gedronken glazen in. Dit zijn standaard glazen wijn en bier zoals geschonken in de bar. Als je twee keer zo grote glazen inschenkt dan moet je dit natuurlijk invullen als twee drankjes.Vul bij gewicht je lichaamsgewicht in en bij uren het aantal uren dat verstreken is na het drinken van het laatste glas.Selecteer of je man of vrouw bent en klik op berekenen. De Bobmeter is eenvoudig te bedienen en geeft snel resultaat. Blaas drie seconden in het roostertje en houd daarbij de knop ingedrukt. Binnen acht seconden is het resultaat zichtbaar. Als het groene lampje brandt, is het alcoholpercentage in het bloed lager dan 0,2 pro mille. Brandt het gele of het rode lampje, dan is het niet verstandig om een auto te besturen. Let op! Laat de knop niet direct los na het blazen, maar houd hem net zolang ingedrukt totdat je het resultaat van de lampjes hebt afgelezen.

12.95 EUR

 
Ice Cube Sticks E-mail

Deze stokjes zijn een simpele maar ingenieuze uitvinding. Het is in de zomer natuurlijk een pure noodzaak om een lading ijs in je drankje te hebben, maar voor de "chillfactor" betaal je meestal een prijs! Ten eerste botsen de klontjes tegen je tanden aan, waardoor je , ten tweede vaak gaat morsen. Deze slimme, herbruikbare roerstokjes geven je de mogelijkheid om op een handige manier toch je drankje voldoende te koelen, zonder alle onhandigheid. Natuurlijk kun je van alles rondom de stokjes laten bevriezen, dus een smaakje in je drankje behoort ook tot de mogelijkheden. Alleen nog in het wit verkrijgbaar. Prijs per bakje 7,95euro

7.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 46 - 60 van 119
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl