Wednesday 20 November 2019
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

10 Euro Kadootjes
MEXX Bodylotion E-mail

Ontdek de nieuwe frisse geur voor hem!

12.90 EUR

 
Yria eau de parfum E-mail

De kunst van het vrouwzijn. De zinnelijke geur van kostbare essences, verblindend en vibrerend: YRIA laat uw vrouwelijkheid stralen.

15.87 EUR

 
USB Led Light E-mail

Schakel uw notebook of pc in en het LED-lampje gaat branden; breng de zwanenhals voorzichtig in de gewenste stand.De duurzame LED heeft een voorziene levensduur van 10.000 uur

9.95 EUR

 
Diabolo klok E-mail

De Diabolo klok kunt u met haar flexibele kop iedere kant opdraaien! Met haar opvallende kleuren is ze een eyecatcher in iedere ruimte!

12.95 EUR

 
Kop & Schotel E-mail

Deze kop en schotel zijn niet zoals elk ander kop & schotel, het grappige maar toch functionele en stijlvolle design geeft een extra belevenis aan koffie drinken. Geleverd in luxe verpakking.

12.95 EUR

 
Broodtrommel Sandwich E-mail

Deze fel gekleurde broodtrommels hebben niet alleen een heel leuk ontwerp, ze zijn ook nog eens heel slim ingedeeld. Zo past de lunch en het dagelijkse fruit er met gemak in! Verkrijgbaar in 5 kleuren.

11.95 EUR

 
USB Ventilator E-mail

Met deze ventilator kun je altijd koel achter je laptop zitten. Je plugt hem in je USB-poort en richt hem op de plek die je koel wilt houden. Dus zelfs op het strand kun je rustig even op je laptop werken.

9.95 EUR

 
Stress ball E-mail

Wat doen mensen als ze flink gestressed zijn? We gaan naar de sauna, zetten het op een zuipen of laten ons eens flink masseren. Dit zijn allemaal goede manieren om van stress af te komen, maar ze kosten ook aardig wat eurootjes. Een goedkopere manier om hetzelfde effect te bereiken, is deze bal. Elke keer als je een flinke stress op voelt komen, pak je de bal vast en begint er eens flink in te knijpen. Je moet het eerst een keer uitproberen voordat je het gelooft, maar dan wordt deze bal gegarandeerd onmisbaar.

6.95 EUR

 
Mr. Old Butt E-mail

Dit is nu een echt hilarische pennenhouder. Waar je hem ook neerzet, je weet zeker dat niemand meer bijkomt van het lachen. Op het moment dat je een pen in zijn kont (jawel!) doet, begint hij allemaal rare geluidjes te maken. Hij is natuurlijk ideaal voor op kantoor om je collega's eens aan het lachen te maken. Batterijen: 2 x AA-batterijen

9.95 EUR

 
Desk Top Punchball E-mail

Reageer je agressie af op deze bal i.p.v. van op je collega's. De sfeer zal er stukken op vooruit gaan en hij moedigt je nog aan ook door te juichen als je hem goed raakt!

6.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 76 - 90 van 119
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl