Wednesday 20 November 2019
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

10 Euro Kadootjes
Mini Mirage 3D E-mail

Nu heb je echt iets aparts op de koffietafel staan. Iedereen die bij je langs komt, probeert te pakken wat je in deze schaal legt. Alleen het lukt ze niet, want d.m.v. spiegels zien ze iets bovenop liggen, wat er eigenlijk in ligt.

9.95 EUR

 
On the Go Mobile Charger E-mail

Je kent dat wel.. ben je net halverwege je reis naar de andere kant van Nederland en dan is de batterij van je mobiel op. En we weten allemaal dat anno 2006 dit zo ongeveer de grootste ramp voor nagenoeg iedereen is. Wij hebben nu een oplossing: de On the Go Mobile Charger. Waar je ook bent, je plugt hem in je foon (elke telefoon is mogelijk d.m.v. de verloopstukjes) en je kunt de belangrijkste taak weer doen: bellen!

7.95 EUR

 
Amiketo Anti Slip Mat E-mail

Iedereen kent het volgende vast wel. Je hebt wat kleine losse dingen in je hand, je stapt in de auto en legt ze op de meest handige plek, je dashboard. Vervolgens trap je op het gas en je spullen liggen door de gehele auto. Dat is nu verleden tijd met de Amiketto AntiSlipMat. Je legt hem op je dashboard en alles wat je erop legt (bijv. mobiele telefoon, kleingeld of pennen) zal gewoon op z'n plaats blijven liggen ook al rijd je 120 km/uur.

9.95 EUR

 
Usb Massage Ball E-mail

Heb jij ook zo'n last van je spieren na een tijdje achter de computer te hebben gezeten? Deze USB Massage Ball kan je op minimaal zeven verschillende plekken op je lichaam gebruiken...hij weegt maar 147 gram. Met behulp van het 1.8 meter lange snoer kan je hem eenvoudig aansluiten op de USB-poort van je computer. Leef jezelf uit en verminder je computerklachten thuis en op je werk...!! Let op: dit artikel is alleen nog in het roze verkrijgbaar.

12.95 EUR

 
Racing Grannies (per twee) E-mail

Waarschijnlijk is dit het best opwindbare speeltje dat ooit is uitgevonden. Deze nannies zijn voor het bejaardenracen, wat Ferrari voor de Formule 1 is! Zoals waarschijnlijk iedereen die ooit een oma met een rollator heeft gehad (of natuurlijk nog steeds heeft) weet, is dat zij formidabele bewegers zijn met een legendarisch uithoudingsvermogen. Deze geweldige opwindapparaatjes zijn in feite een ode aan zij die rollateren! Met hun vasthoudende en fanatieke expressie lijken deze twee klaar voor de race van hun leven. Het is tijd voor Gran National!

9.95 EUR

 
Fotolijst Trapeze variant E-mail

Een hangend frame systeem waarin je je fraaiste foto's kunt tentoonstellen. Gemaakt van metaal en glas. De foto's schuif je heel eenvoudig tussen de twee delen helder glas in.

11.99 EUR

 
Fotolijst multi foto E-mail

De Shoji is ideaal om op compacte, originele wijze, meerdere foto's in het interieur te plaatsen. Niet alleen de naam, maar ook het ontwerp doet Oosters aan. Verkrijgbaar in zwart.

11.99 EUR

 
Glasdeksel E-mail

Deze Wesco hoogwaardige kwaliteits glasdeksel is niet alleen geschikt voor Wesco pannen maar ook voor andere pannen. Leverbaar in de maten 24 en 28 cm.

12.50 EUR

 
Cappuccino mok en schotel E-mail

Niks lekkerders dan op het terras te genieten van een grote kop koffie met heerlijke opgeklopte melk... Cappucino dus! Deze vrolijke koppen maken het helemaal 'af'.

12.95 EUR

 
Tv Tafel E-mail

De makkelijkste tafel voor in de tuin of in huis. Deze tafel kun je makkelijk inklappen, en je kunt hem overal voor gebruiken, zo kun je eten voor de televisie of je kunt hem buiten als bijzettafeltje gebruiken.

9.50 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 91 - 105 van 119
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl