Saturday 04 April 2020
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes arrow Eten / Drinken
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Eten / Drinken
Dit Nanny E-mail

De meesten hebben hetzelfde probleem. Het wordt zomer, je pakt je bikini uit de kast, je kijkt in de spiegel en je schrikt je rot! Ook zo'n problemen om af te vallen? Kun je het ook niet laten om af en toe eens door de koelkast heen te gaan? Zet de Diet Nanny er dan in en ze vertelt je dat je van het eten af moet blijven.Engelstalig!

8.95 EUR

 
Ice Shot Glasses E-mail

Gewoon de "glaasjes" even vullen, in de vriezer zetten en voila... Je hebt echte shot glaasjes, gemaakt van ijs. Perfect voor shooters en op feestjes. Voor een leuk alternatief kun je het water mengen met fruitsapjes of andere mixjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!Wat suggesties:"Cool sunrise"Vul voor het bevroren gedeelte de glaasjes met sinaasappelsap en een scheutje grenadine en serveer ze met tequila en vers limesap."Blue N Black"Vul voor het bevroren gedeelte de glaasjes half met water en half met blue curacao. Serveer ze dan met absolute currant.

9.95 EUR

 
Shot Tender E-mail

Met dit stukje vernuft heb je in no time je eigen bar in huis. In deze houder kun je een fles alcohol omgekeerd ophangen. Het formaat van de fles maakt niet uit, omdat de houders voor de flessen verstelbaar zijn. Onderin zit een "exacto pourer", die je misschien wel kent uit de kroeg. Met behulp hiervan schenk je altijd de juiste hoeveelheid alcohol in je drankje. Kortom: je zet hem neer in je woonkamer of waar je maar wilt en je kunt er flink op los tappen!

12.95 EUR

 
Ice Cube Sticks E-mail

Deze stokjes zijn een simpele maar ingenieuze uitvinding. Het is in de zomer natuurlijk een pure noodzaak om een lading ijs in je drankje te hebben, maar voor de "chillfactor" betaal je meestal een prijs! Ten eerste botsen de klontjes tegen je tanden aan, waardoor je , ten tweede vaak gaat morsen. Deze slimme, herbruikbare roerstokjes geven je de mogelijkheid om op een handige manier toch je drankje voldoende te koelen, zonder alle onhandigheid. Natuurlijk kun je van alles rondom de stokjes laten bevriezen, dus een smaakje in je drankje behoort ook tot de mogelijkheden. Alleen nog in het wit verkrijgbaar. Prijs per bakje 7,95euro

7.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 13
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl