Saturday 04 April 2020
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
Sudoku Toiletpapier E-mail

's Werelds eerste sudoku toiletpapier is nu beschikbaar hier bij Megagadgets. Speciaal voor in toiletten thuis of op kantoor. Trek de rol naar beneden en begin maar met puzzelen. Gemakkelijk te spelen en houd je bezig op het kleinste kamertje. Dit is natuurlijk het ideale kado voor iedere Sudoku fan!

7.95 EUR

 
Breath Tester E-mail

Met deze calculator kan je het percentage alcohol in je bloed berekenen. De calculator en tabel zijn slechts een indicatie. Rij daarom altijd alcohol vrij!Vul bij drankjes het aantal gedronken glazen in. Dit zijn standaard glazen wijn en bier zoals geschonken in de bar. Als je twee keer zo grote glazen inschenkt dan moet je dit natuurlijk invullen als twee drankjes.Vul bij gewicht je lichaamsgewicht in en bij uren het aantal uren dat verstreken is na het drinken van het laatste glas.Selecteer of je man of vrouw bent en klik op berekenen. De Bobmeter is eenvoudig te bedienen en geeft snel resultaat. Blaas drie seconden in het roostertje en houd daarbij de knop ingedrukt. Binnen acht seconden is het resultaat zichtbaar. Als het groene lampje brandt, is het alcoholpercentage in het bloed lager dan 0,2 pro mille. Brandt het gele of het rode lampje, dan is het niet verstandig om een auto te besturen. Let op! Laat de knop niet direct los na het blazen, maar houd hem net zolang ingedrukt totdat je het resultaat van de lampjes hebt afgelezen.

12.95 EUR

 
Pin Art E-mail

Een afdruk van je eigen gezicht in een veld van kleine pinnetjes.. klinkt dat niet helemaal geweldig?! Je maakt de coolste 3D-animaties en zet ze op je bureau of in de kast met deze Pin Art. Meer dan 2000 gaatjes zijn gemaakt in twee plaatjes. Speciaal gefabriceerde pinnen passen hier precies in en worden op hun plaats gehouden door een sterk stuk plexiglas. Je maakt een afdruk van welk willekeurig voorwerp en je hebt je eigen kunststukje.

9.95 EUR

 
Boynq Haspel 4-port USB-hub E-mail

De Haspel� is inmiddels een geweldig stukje apparatuur voor vele mensen over de hele wereld. De mooi gedisgnde USB-hub verzekert je ervan dat je niet snel zonder USB-poortjes komt te zitten waardoor je dus altijd meerdere USB-apparaten, zoals memory sticks, digitale camera's en Mp3-spelers, tegelijk aan kunt sluiten op je PC. Het grote voordeel van de Haspel� is zijn compacte afmeting en unieke uitrolbare ��n meter lange USB-kabel, waardoor dit produkt ideaal is om mee te nemen en zo toch een georganiseerde levenstijl te cre�ren. Features van de Haspel�:- 4-port USB-hub- USB powered, geen AC adapter nodig- plug and play, geen software nodig- magnetisch beschermde kabel (1m)

12.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 25
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl