Thursday 09 April 2020
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes arrow Games
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Games
Texas Hold em Set E-mail

Dit blik bevat alle ingrediënten om eens een lekker avondje te gokken in Texas Stijl. In het blik zit namelijk een speelveld op een groen vilt voor Black Jack, 200 plastic pokerchips met houder hiervoor (voor de bank), 2 sets kaarten en een uitleg van de spelregels. Alleen de drank en sigaretten moet je zelf regelen!

12.95 EUR

 
Racing Nuns (per twee) E-mail

Nonnen die rennen. Het blijft altijd vreemd om nonnen buiten hun context te zien (bijv. bungee jumpen, gearresteerd worden, dat soort dingen). Dus het zien van deze twee nonnen die over je bureau achter elkaar aan racen, is een echte verademing.Het enige wat je hoeft te doen om deze nonnen achter elkaar aan te laten rennen, is ze achteruit te trekken over je bureau en dan los te laten! Onvolwassen als het waarschijnlijk is, hebben wij er hier veel te veel lol mee beleefd en er kwamen zelfs de vreemdste opmerkingen uit onze monden, zoals: "Go sister go!". Met hun lichtelijk geschokte gezichtjes en betoverende wobbeligheid, zijn deze nonnen een goeie grap!

12.95 EUR

 
100 Dual Toned Pokerchips E-mail

Dit blik bevat 100 professionele, tweekleurige pokerchips. Het zijn de echte, die ook gebruikt worden door onze helden van de pokertafel. Ze wegen ieder exact 11.5 gram. Natuurlijk ontbreekt bij deze set de dealerbutton niet en ook voor de beginners zit er een instructieboekje bij, waarin staat beschreven hoe je nu eigenlijk Texas Hold'em Poker speelt.

12.95 EUR

 
Brainstring E-mail

Of je nu 7 jaar bent of 70, deze nieuwste hersenkraker uit Australie zal je het koude zweet doen uitbreken.De Brainstring garandeert uren eindeloos verslavende lol. Om de puzzel op te lossen moet je knoopjes over een transparante kubus heen bewegen, maar als je niet oplet, raken de touwtjes, die ieder twee knopen verbindt, hopeloos verstrikt met elkaar. En dan kom je er echt niet meer uit!!! Probeer het zelf!

9.95 EUR

 
Meer...
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl