Saturday 22 February 2020
10 Euro Kadootjes
  Home arrow 10 Euro Kadootjes arrow 10 Euro Kadootjes arrow Kantoor
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Kantoor
Cheering Basket E-mail

De Cheering Basket is een basket die je aan de prullebak vastmaakt en waar je propjes doorheen moet proberen te schieten. Op deze manier krijgen kantoormensen toch nog wat sportieve beweging. Om de sport op peil te houden, wordt je aangemoedigd door de basket zelf. Het lijkt alsof er een heel stadion mee staat te kijken naar jouw fantastische spel. Dit werkt dus geweldig als onderbreking van monotone werkzaamheden.

9.95 EUR

 
usb Kerstboom E-mail

Als jij een van die hardwerkende mensen bent die eraan herinnerd moeten worden dat het weer bijna kerst is, dan heb je deze usb-kerstboom zeker nodig om een beetje in de kerstsfeer te komen. Deze kleine kerstboom heeft geen uren van optuigen nodig en geeft je toch de juiste sfeer. Gewoon in je pc pluggen en klaar ben je om de hele dag kerstliedjes te zingen. Hij is natuurlijk ook ideaal voor op kantoor.

12.95 EUR

 
USB Led Light E-mail

Schakel uw notebook of pc in en het LED-lampje gaat branden; breng de zwanenhals voorzichtig in de gewenste stand.De duurzame LED heeft een voorziene levensduur van 10.000 uur

9.95 EUR

 
USB Ventilator E-mail

Met deze ventilator kun je altijd koel achter je laptop zitten. Je plugt hem in je USB-poort en richt hem op de plek die je koel wilt houden. Dus zelfs op het strand kun je rustig even op je laptop werken.

9.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 12
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl