Sunday 26 May 2019
15 Euro Kadootjes
  Home arrow 15 Euro Kadootjes arrow 15 Euro Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

15 Euro Kadootjes
MEXX After Shave E-mail

Ontdek de nieuwe frisse geur voor hem!

17.00 EUR

 
Yria ultra-glanzende lipstick Lilas E-mail

Deze bijzonder zachte lipgloss is romig en luchtig van samenstelling, heeft een heerlijke geur en een prachtige, transparante tint.

18.45 EUR

 
Yria verzorgende glanslipstick Prune E-mail

Laat uw glimlach stralen met deze subtiele glanslipstick. Dankzij het hydraterende rijstolie-extract voelen uw lippen zijdezacht aan.

15.45 EUR

 
Yria verzorgende glanslipstick Mûre E-mail

Laat uw glimlach stralen met deze subtiele glanslipstick. Dankzij het hydraterende rijstolie-extract voelen uw lippen zijdezacht aan.

15.45 EUR

 
Yria ultra-glanzende lipstick Or Beige E-mail

Deze bijzonder zachte lipgloss is romig en luchtig van samenstelling, heeft een heerlijke geur en een prachtige, transparante tint.

18.45 EUR

 
Yria verzorgende glanslipstick Corail E-mail

Laat uw glimlach stralen met deze subtiele glanslipstick. Dankzij het hydraterende rijstolie-extract voelen uw lippen zijdezacht aan.

15.45 EUR

 
Yria mascara voor lange wimpers Noir E-mail

Een verlengende werking, een verfijnde borstel, een zeer zachte formule...een mascara die de wimpers langer maakt, zonder ze te verzwaren. Voor een ongelooflijk intense oogopslag.

15.45 EUR

 
Yria verzorgende glanslipstick Carmin E-mail

Laat uw glimlach stralen met deze subtiele glanslipstick. Dankzij het hydraterende rijstolie-extract voelen uw lippen zijdezacht aan.

15.45 EUR

 
Inositol optimale dagcrème 1e rimpels E-mail

Eerste rimpels? Nee! U kunt uw huid heerlijk verzorgen en hydrateren met deze optimale dagcrème 1e rimpels, bovendien gaat deze verzorging effectief de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

17.75 EUR

 
Ode au rêve eau de toilette E-mail

Warme edele houtaroma’s verenigd met sensuele muskusgeur.

16.17 EUR

 
Fraîcheur Végétale de Cèdre bleu eau de cologne blauwe ceder E-mail

Plantaardige frisheid van blauwe ceder...het plezier van een verkwikkende geur die de zintuigen prikkelt.

15.95 EUR

 
Flexible Keyboard E-mail

Deze flexibele keyboards zijn ideaal voor mensen met een laptop. Deze mensen hebben vaak last van hun polsen door het gebruik van het keyboard op een laptop en velen van hen zeulen dan ook een zwaar extra keyboard mee. De oplossing hiervoor is dit flexibele keyboard. Dit keyborad is watervast en dus gemakkelijk onder de kraan schoon te maken. Ook is hij zo ongeveer onverwoestbaar. De knoppen hebben maar een heel licht drukje nodig om ze te activeren en zo zijn ze dus een droom om op te typen. Wanneer je ergens anders heen moet, hoef je hem alleen maar op te rollen en mee te nemen. De afmetingen zijn gelijk aan een normaal keyboard. Ook ideaal voor knoeiende kids...!!

19.95 EUR

 
USB Cup Warmer E-mail

Wordt je koffie altijd koud voordat het je lukt hem op te drinken? Wanhoop niet, want met deze USB Cupwarmer zijn je problemen voorbij. Je sluit hem heel simpel aan op je USB-poort en de plaat wordt heet. Zet je kop erop en je koffie blijft warm. Je kunt nu dus ook die grote kop gaan gebruiken, zodat je niet de hele tijd naar het koffieapparaat hoeft te rennen! Let op: Beker wordt niet meegeleverd!

12.95 EUR

 
Rubberband Gun E-mail

Waarom in godsnaam hadden we deze niet als kind?! Op het produkt wordt door middel van een sticker heel duidelijk aangegeven dat dit geen speelgoed is. Je mag hem dus alleen op een toegestane schietbaan gebruiken, zoals bij de waterkoeler op kantoor! Je kunt hem laden met 10 rubberen elastiekjes en... schieten maar! Let wel op dat je hem niet gebruikt tegen mensen die je aardig vindt, want dan mogen ze jou waarschijnlijk niet meer zo.

14.95 EUR

 
Usb Mini Aquarium E-mail

Met deze twee kwalletjes zit je altijd in goed gezelschap achter je pc. Je plugt de usb-kabel in het poortje en de tropische kwalletjes zwemmen er lustig op los! Je hoeft ze niet voeren en je katten hebben er ook geen interesse in. Zelfs in het donker kun je van ze genieten dankzij de blauwe led-verlichting!

16.95 EUR

 
Led Buckel Badge E-mail

Met deze led om je riem steek je zeker de blits af. Het is net of je een stukje toekomst om je middel hebt. Je kunt er tot 256 karakters in kwijt om je boodschap te vertellen. Dus schrijf wat je wilt en laat de tekst rollen over het scherm. Specificaties1) LED: 21 x 7 dot matrix 2) Slaat de boodschap automatisch op wanneer hij uitgezet wordt3) Verschillende snelheden voor het scrollen4) Gebruikt twee stuks CR2032 button batterijen 5) Kan tot 6 boodschappen opslaan6) Scrolt van rechts naar links, van boven naar beneden of flikkert Nu Incl. Riem...

19.95 EUR

 
Sim Safe E-mail

Dit word je elektronische "black book". Je kunt er alle nummers uit je mobiel mee opslaan, heel simpel, door je simkaartje erin te steken en op het knopje te drukken. Al je telefoonnummers van je simkaart staan nu in deze Sim Safe. Mocht je ooit je telefoon kwijtraken dan kun je in ieder geval al je vrienden nog bellen omdat je de nummers nog hebt.

14.50 EUR

 
Sonic Grenade E-mail

Dit is het meest ultiem irriterende �n leukste kado, dat met name geschikt is om elke luie tiener het bed uit te krijgen. Je hoeft alleen maar de pin uit de granaat te halen en hem in een slaapkamer te gooien. De granaat vult de kamer dan met een oorverdovende sirene. Voor je het weet rent het slachtoffer (wel uit bed!) door het huis met de granaat in de hand om jou (de drager van de pin) te zoeken. Want alleen degene met de pin in de hand kan het oorverdovende lawaai stoppen. Lachen, gieren, brullen dus..!

14.95 EUR

 
Jimmy de Opener E-mail

Jimmy is erg multifunctioneel. Hij klimt op uw koelkast en klemt zich eenvoudig met een krachtige magneet vast. Hij opent flesjes en uw sleutels kunnen er aangehangen worden zodat die nooit meer gezocht hoeven worden.

13.95 EUR

 
Fotolijst No 2 E-mail

Voor aan de wand: fotolijst met plek voor 4 foto�s of kaarten. Nu kan iedereen van de familie bij elkaar in de fotolijst! Niet alleen dat natuurlijk, uw mooiste momenten komen geweldig uit in de fotolijst. Voor vier foto�s van 10,2 x 15,2 cm.

20.00 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 51 - 75 van 113
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl