Sunday 31 May 2020
15 Euro Kadootjes
  Home arrow 15 Euro Kadootjes arrow 15 Euro Kadootjes arrow Accesoires
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Accesoires
Cushtie E-mail

Met het schrijven van deze tekst komen we erachter dat er geen woorden bestaan die dit kussen kunnen omschrijven. In het hele heelal is er geen knuffeliger ding om lekker in weg te kruipen dan deze Cushtie. Het is echt het zachtste en meest heerlijke kussen ooit. Met de prachtige, gestretchte buitenkant en de uit duizenden polystyrene balletjes bestaande binnenkant, kneed je hem in elke vorm die je wilt. En welke vorm hij ook heeft aangenomen, hij schiet net zo gemakkelijk weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Met zijn 350mm lengte en een diameter van 160mm is hij ook een ideaal reismaatje. Gooi dus maar weg die oude en oncomfortabele reiskussens die aanvoelen als schuurpapier, want Cushtie begrijpt hoe het werkt! En leen hem maar niet uit, want dan ben je hem kwijt! Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en roze en de draagtas wordt meegeleverd.

14.95 EUR

 
Yes No Kussens E-mail

Een nacht vol fysiek plezier of een rustvolle verademing. Laat je partner weten in welke stemming je bent d.m.v. dit onduigende kussenhoes. Heb je zin, dan laat je de grote YES bovenop zien of wil je rust, dan laat je de grote NO bovenop liggen. De hoezen komen per twee en zijn gemaakt van een mengeling van fijn katoen en polyester. Je kunt ze in de machine wassen.

14.95 EUR

 
Door hanger E-mail

'Come in' 'Go Away'... Deze deurhanger is een typisch staaltje visuele communicatie en woord design. Wanneer u een slinger aan de deurhanger geeft verandert de tekst. Van zeer gastvrij tot behoorlijk aggressief. Twee duidelijke boodschappen in ��n.

14.50 EUR

 
Kandelaar Spill E-mail

Nooit meer last van druppend kaarsvet. Het ontwerp van deze set keramische kaarsenkandelaars is ge�nspireerd op die altijd lekkende kaarsen. Een unieke kandelaar, vooral omdat de kaarsenstandaard geschikt is voor waxinelichtjes.

17.50 EUR

 
MEXX Armband E-mail

Armband met stenen en geslepen kralen

19.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 10
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl