Saturday 04 April 2020
15 Euro Kadootjes
  Home arrow 15 Euro Kadootjes arrow 15 Euro Kadootjes arrow Eten / Drinken
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Eten / Drinken
Hangover Kit for Her E-mail

Dit artikel is perfect voor de ochtend na een flink avondje doorzakken met je vriendinnen. Je komt af van de donkere kringen onder je ogen en de bonkende hoofdpijn, die vele van ons wel zullen kennen. Deze Kit bevat een supergrote mok, een ijszakje en een verkoelend gelmasker voor rond de ogen.

13.95 EUR

 
Belt Opener E-mail

Wie heeft er ooit beweerd dat mannen niet twee dingen tegelijk kunnen doen? Met deze "skaterstijl" riem houden ze niet alleen hun broek omhoog, maar kunnen ze tegelijkertijd hun flesje bier openmaken! Maar wat schetst onze verbazing?! De meisjes hier bij Megagadgets zijn net zo gek op deze riem als de jongens!Aan het uiteinde van de riem zit een flessenopener. Omdat deze echt aan het uiterste einde zit, heb je de ruimte om om flesjes heen te manouvreren zonder dat er broeken naar beneden gaan (dit is volgens ons een pluspunt!). Deze Belt Opener is volledig in lengte te veranderen, dus zelfs de mannen met een bierbuikje kunnen hem om. Al met al een prachtig stukje gereedschap dat bij de echte drinkers niet mag ontbreken!

14.95 EUR

 
Shot Glass Chess Set E-mail

Als je niet kunt schaken dan wil je het zeker weten nu leren, want dit spel combineert het schaken met een andere leuke bezigheid, nl. drinken!! Elke keer als je een stuk slaat, moet je het shot opdrinken. De hoeveelheid in de glazen hangt af van welk stuk je slaat. Hoe beter het stuk, hoe groter de shot. Ben je aan de winnende kant, dan zou je nog wel eens kunnen verliezen doordat je het allemaal niet zo helder meer ziet!

14.95 EUR

 
Hot Choc's - Uw bericht in chocolade E-mail

Hot Choc's van Pep Carelli is een uniek product van heerlijke melkchocolade. Ideaal voor: Feestdagen als verjaardag, sinterklaas, kerstmis, Valentijnsdag, moederdag, vaderdag, Huwelijk, Geboorte, Bedankt, Felicitatie

In chocolade letters stellen we jouw eigen tekst samen in maximaal 32 tekens (spaties worden blanco chocolade letters). Die verpakken we in een mooie doos en sturen naar jezelf of rechtstreeks aan degene die jij aan ons doorgeeft.

Dat is nog niet alles. Als je bestelt kan je bij de telefonische afhandeling van de bestelling tijdelijk gratis een persoonlijke boodschap inspreken die de ontvanger van de doos kan uitluisteren op het voice response systeem.

Bestel Uw Hot Choc's nu via Internet of per SMS voor slechts € 14,95.
 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl