Saturday 22 February 2020
15 Euro Kadootjes
  Home arrow 15 Euro Kadootjes arrow 15 Euro Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
Klok Exit E-mail

De ontwerper van dit klokje moet de weg kwijt zijn geweest. Het is namelijk een klok die tegelijkertijd de uitgang aan kan wijzen. Een echte gadget dus.

17.5 EUR

 
4Somegolf Kids Paraplu Future Pro E-mail

Paraplu speciaal voor de kids in vrolijke kleuren. Voor de toekomstige golfer op de golfbaan, maar de plu kan natuurlijk ook ergens anders gebruikt worden.

14.95 EUR

 
Belt Opener E-mail

Wie heeft er ooit beweerd dat mannen niet twee dingen tegelijk kunnen doen? Met deze "skaterstijl" riem houden ze niet alleen hun broek omhoog, maar kunnen ze tegelijkertijd hun flesje bier openmaken! Maar wat schetst onze verbazing?! De meisjes hier bij Megagadgets zijn net zo gek op deze riem als de jongens!Aan het uiteinde van de riem zit een flessenopener. Omdat deze echt aan het uiterste einde zit, heb je de ruimte om om flesjes heen te manouvreren zonder dat  er broeken naar beneden gaan (dit is volgens ons een pluspunt!). Deze Belt Opener is volledig in lengte te veranderen, dus zelfs de mannen met een bierbuikje kunnen hem om. Al met al een prachtig stukje gereedschap dat bij de echte drinkers niet mag ontbreken!

14.95 EUR

 
Tripod E-mail

Deze stijlvolle speakertjes zijn door het formaat en design in een mum van tijd uitgegroeid tot ��n van onze best verkochte artikelen. Gebruik je je MP3 speler ook alleen als je onderweg bent met je oordopjes in? Dat hoeft nu niet meer! Met deze op de "aliens uit War of the Worlds" lijkende superhandige speakertjes kun je nu overal genieten van de muziek, die je op je MP3 speler hebt staan. En je kunt er niet alleen je Mp3-speler op aansluiten maar ook je telefoon. Dus kun je overal handsfree bellen. Stop in je zak en sluit 'm aan. Afmetingen: 32.2mm x 142.5mm en verbruikt 1 x AAA batterij. Klik hier om batterijen te bestellen.

14.95 EUR

 
Black Bars E-mail

Stel dat je met 130 kilometer per uur over de snelweg dendert. Oom agent heeft je in de smiezen en houdt je aan voor de zojuist gemaakte snelheidsovertreding. Snel zet je de Black Bar op. De agent staat naast je auto. Dan kijkt hij je aan en hij ziet je met de Black Bar. Je weet zeker dat de gerechtsdienaar zijn glimlach dan niet meer kan onderdrukken. De kans dat hij mild voor je is, heb je zo op slimme wijze vergroot. Met feesthoedjes en oprolfluitjes zijn we nu wel klaar. Een flitsende danceparty, een bedrijfsuitje met je collega�s of hoempapa in de polonaise? De Black Bar komt overal van pas. Party-animals kunnen niet zonder. In de wandelgangen gaan al geruchten over een Sensation Black Bar. En ga je tijdens de feesten genadeloos los? Geen probleem, met de Black Bar voorkom je een confrontatie met g�nant en belastend materiaal.

14.95 EUR

 
Can Crusher E-mail

De Can Crusher is een geweldig stukje praktisch plezier. Het recyclen van blikjes is belangrijk, maar heekl vervelend wanneer je met een hele zooi moet gaan zeulen. Dat is nu voorbij, met deze simpele en bevredigende druk op de Can Crusher. Het is een simpel, doch effectief apparaat wat je ook nog eens aan de muur kunt bevestigen! Je zet je blikje erin en je drukt de stevige hendel naar beneden en....voila..je blikje heeft nog maar 1/5 van de afmetingen, die het ervoor had! Hij heeft zelfs een ingebouwde flessenopener. Hij is ideaal voor frisdrank blikjes, maar je kunt hem beter niet voor tinnen blikjes gebruiken.

14.95 EUR

 
Do Not Disturb Lamp E-mail

Met deze geinige lamp kun je natuurlijk overal aankomen. Hij is om boven een slaapkamer deur te hangen. Als je de lamp aanzet, betekent het dat je (om welke reden dan ook) niet gestoord wilt worden. Net als de kaartjes die je aan je hotelkamerdeur hangt! Batterijen: 4 x AA-batterijen Klik hier om batterijen te bestellen.

14.95 EUR

 
SpiderCatcher E-mail

Heb je er ook zo genoeg van om achter spinnen aan te rennen door het hele huis? Met behulp van deze nieuwe Spinnenvanger verwijder je vervelende spinnen en ander ongedierte, zonder dat je ze hoeft te doden of iets aan te doen. De SpiderCatcher is 65 cm lang, dus je kunt er perfect plafonds en rare hoekjes mee bereiken (dit is toch meestal waar deze lelijkerds zich verschuilen). D.m.v. de handgreep waarmee je het uiteinde (gemaakt van onbreekbaar nylon) kunt laten dichtgaan, houd je het stuk ongedierte stevig vast, totdat je een goede plek hebt gevonden om hem weer vrij te laten. Dit is natuurlijk een musthave voor alle arachnafoben onder ons. Je kunt nu zonder hulp van anderen, veilig en wel, helemaal zelf, spinnen verwijderen. Ook ideaal voor op de camping of andere buitenshuis activiteiten. Je hebt er geen batterijen voor nodig

14.95 EUR

 
Usb Mini Aquarium E-mail

Met deze twee kwalletjes zit je altijd in goed gezelschap achter je pc. Je plugt de usb-kabel in het poortje en de tropische kwalletjes zwemmen er lustig op los! Je hoeft ze niet voeren en je katten hebben er ook geen interesse in. Zelfs in het donker kun je van ze genieten dankzij de blauwe led-verlichting!

16.95 EUR

 
IFO Floating Mini (zonder standaard) E-mail

Deze mini is ��n van de gemagnetiseerde voorwerpen die je in de Floating Ideas kunt hangen. Hij is natuurlijk speciaal voor de echte autofreaks en het is dan ook zeer apart om deze mini door je huiskamer te zien zweven.

14.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 15 van 25
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl