Thursday 09 April 2020
15 Euro Kadootjes
  Home arrow 15 Euro Kadootjes arrow 15 Euro Kadootjes arrow Games
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Games
Don E-mail

Natuurlijk weten we allemaal, dat het meest gegeven kado ter wereld het alom bekende envelopje met inhoud is. Natuurlijk krijgen we allemaal graag geld, maar dit is toch wel afgezaagd. Er is nu een produkt om dit graag geziene item, toch iets leuker te verpakken. Je plaatst het te geven geld in deze houten puzzel (natuurlijk kunnen dit ook kadobonnen zijn of concertkaartjes). Je zet de puzzel in elkaar en je kunt toezien hoe de ontvanger, deze moeilijke puzzel probeert op te lossen om maar bij het geld te kunnen komen!Misschien een onnodige toevoeging, maar dit item wordt zonder geld geleverd! 

14.95 EUR

 
Rhythm Sticks E-mail

Deze drumstokjes hebben een speaker in hun basis en wanneer je in de lucht "slaat", maken ze een geweldig geluid! Ligt het nu aan ons, of komt hiermee de droom uit van iedereen?!Wanneer je de Rock Beat Drumsticks aanzet, kun je kiezen tussen een klassieke beat, een elektronische beat of een cymbal beat. De stokjes geven zelfs licht aan het uiteinde, waardoor je er ook 's avonds mee kunt drummen!Nu zijn er nog altijd mensen die zeggen dat er een koptelefoon bij had moeten zitten. Maar die mensen begrijpen niet dat drummers gewoon veel lawaai moeten maken. Dat is namelijk het hele doel van drummen. Wanneer je hier slechts 1 set van hebt, dan kun je er vergif op innemen dat iedereen erom zal vechten.  Features:Drum, crash and snare Oplichtend uiteinde Een melodie om op mee te drummen Benodigd 4 x AA batteries Elke stok is 35cm lang

19.95 EUR

 
Card Shoe E-mail

Maak je pokeravond compleet met deze professionele kaartdeler. Je kunt nu als een echte croupier achter je pokertafel zitten en op professionele wijze de kaarten verdelen onder je medespelers. Je kunt er tot 6 sets kaarten in kwijt.

14.95 EUR

 
Air Powered Soccer E-mail

Wanneer jouw ouders ook altijd hebben gezegd, dat je niet in huis mocht voetballen, dan zou je deze Air powered Soccer Disc moeten hebben om te rebelleren tegen deze autoriteiten. Deze te gekke disc verandert bijna elk glad oppervlak in een sportveld. Binnen of buiten! Met zijn hooveractie glijdt hij door de lucht. Doordat de buitenkant extra zacht is, zijn alle voorwerpen veilig voor deze disk. Specifications Afmetingen: (H) 18cm x (W) 18cm x (D) 5cm Gewicht: 786g Batterijen: 4 x AA (Niet Inclusief).

14.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl