Saturday 04 April 2020
15 Euro Kadootjes
  Home arrow 15 Euro Kadootjes arrow 15 Euro Kadootjes arrow Kantoor
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Kantoor
GolfCaddy Pen Set E-mail

Dit is het ideale kado voor golfliefhebbers, die ook op kantoor werken. Deze pennenset heeft de vorm van een Golf trolley. Helaas krijg je de Caddy er niet bij. Je zult hem zelf over je bureau moeten verplaatsen. je krijgt er drie pennen bij in de vorm van een golfclub. De pennen schrijven in de vormen rood, blauw en zwart. De Golftas is gemaakt van echt leer en de banden zijn van authentiek rubber. Je kunt hem zelfs invouwen. Afmetingen pennen: 15.5 x 0.5 x 0.5 cmAfmetingen golftas: 12.5 x 7.5 x 5 cmAfmetingen trolley: 22 x 9 x 7 cm

16.95 EUR

 
Desktop Strength E-mail

Met dit apparaat kun je de kracht van je wijsvinger meten. Natuurlijk heb je dit altijd al willen weten en bij ons zijn de wedstrijden dan ook nog lang niet van de baan. Het hamertje is precies zo gemaakt, dat je hem op je wijsvinger kunt passen. Je moet dan zo hard mogelijk op de knop slaan. Nu kom je erachter of je een kneus bent of een superheld!

14.95 EUR

 
Rubberband Gun E-mail

Waarom in godsnaam hadden we deze niet als kind?! Op het produkt wordt door middel van een sticker heel duidelijk aangegeven dat dit geen speelgoed is. Je mag hem dus alleen op een toegestane schietbaan gebruiken, zoals bij de waterkoeler op kantoor! Je kunt hem laden met 10 rubberen elastiekjes en... schieten maar! Let wel op dat je hem niet gebruikt tegen mensen die je aardig vindt, want dan mogen ze jou waarschijnlijk niet meer zo.

14.95 EUR

 
Flexible Keyboard E-mail

Deze flexibele keyboards zijn ideaal voor mensen met een laptop. Deze mensen hebben vaak last van hun polsen door het gebruik van het keyboard op een laptop en velen van hen zeulen dan ook een zwaar extra keyboard mee. De oplossing hiervoor is dit flexibele keyboard. Dit keyborad is watervast en dus gemakkelijk onder de kraan schoon te maken. Ook is hij zo ongeveer onverwoestbaar. De knoppen hebben maar een heel licht drukje nodig om ze te activeren en zo zijn ze dus een droom om op te typen. Wanneer je ergens anders heen moet, hoef je hem alleen maar op te rollen en mee te nemen. De afmetingen zijn gelijk aan een normaal keyboard. Ook ideaal voor knoeiende kids...!!

19.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl