Sunday 19 January 2020
2 Euro Kadootjes
  Home arrow 2 Euro Kadootjes arrow 2 Euro Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
Grow a Date E-mail

Dit is een fantastische gadget als je het zat bent om de enige vrijgezel te zijn op feestjes of als je date je op het laatste nippertje laat zitten. Nou dat geeft voortaan niks, want met dit slimmigheidje groei je gewoon je eigen date!Okee, het is misschien niet helemaal hetzelfde, maar het is altijd goed voor een lach. En deze date komt tenminste nooit te laat en gaat overal mee naar toe, zonder ruzie te maken. Je kunt nu natuurlijk denken wat heb ik aan iemand van 5 cm hoog, maar als je hem in een kuip met water gooit, zal hij een groeispurt maken van wel 600%.

1.95 EUR

 
Cartoontekenen E-mail


Iedereen kan leren tekenen - ook als u van nature minder talent heeft. In deze cursus zult u bovendien uw eigen unieke 'handschrift' ontdekken en ontwikkelen aan de hand van talrijke voorbeelden en gerichte oefeningen.

In de loop van de cursus maakt u kennis met het werk van uiteenlopende bekende cartoonisten, zoals Rob Gorter, Jaap Vegter, Joost Swarte en Hein de Kort. Deze tekenaars geven u een veelzijdig beeld van deze fascinerende en ontspannende bezigheid.

Maak nu geheel vrijblijvend kennis met deze cursus en betaal in plaats van 14,50 slechts 2,90
(+ 1,95 administratie- en verzendkosten).

 
Key Finder E-mail

Ik denk dat we het allemaal wel kennen: autosleutels kwijt! Je zoekt je een ongeluk en je komt te laat bij waar je zijn moet. Maar...

EUR 2.95
 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl