Tuesday 22 October 2019
5 Euro Kadootjes
  Home arrow 5 Euro Kadootjes arrow 5 Euro Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

5 Euro Kadootjes
Beer Belt E-mail

Deze riem kennen we natuurlijk al in combinatie met gereedschap en wordt dus ook vaak gebruikt door mensen die wel een pilsje lusten! Daarom dachten wij: waarom zouden we deze handige uitvinding alleen voor het klussen bewaren als je hem ook goed kan gebruiken om je biertjes altijd binnen handbereik te hebben. Er passen 6 blikjes of flesjes in en zo heeft de alcoholist altijd bier bij de hand!

7.95 EUR

 
Worlds Worst Golfer E-mail

Als je ´s avonds thuiskomt na een dag van slechte putters, rottige birdies en eigenlijk in het algemeen gewoon een rotdag met golfen, dan gaat er niks boven een lekker bakkie koffie uit deze beker!

7.95 EUR

 
Rattle Snake Eggs E-mail

Hoe kunnen twee kleine magneten zo waanzinnig entertainend zijn? Als je ooit even met deze magnetoids hebt gespeeld, dan weet je het! Voor je het weet, draaien ze in het rond en hobbelen ze tegen elkaar aan. Hoe langer je ermee speelt des te meer je ontdekt wat voor verschillende trucs je ermee kunt doen.We zullen er vast enkele uitleggen: Plaats de 2 magneten tussen je vingers. Doe je duim ertussen en houdt ze een cm uit elkaar. Haal je duim er snel tussenuit en met een beetje oefenen maken ze een fascinerend geluid.Houd de 2 magneten vast zoals links afgebeeld. Als je er hard in knijpt, schieten ze los de lucht in met een tsjilpend geluid.Grootte 5 cm    

4.95 EUR

 
EK Helm E-mail

Het EK staat voor de deur en we kunnen met z'n allen niet wachten op de zinderende wedstrijd tussen Nederland en Duitsland!Natuurlijk willen we allemaal "onze jongens" steunen en de Duitsers etteren. Dan kan deze helm natuurlijk niet ontbreken. Zijn populariteit is ondanks zijn stadiumverbod niet te stuiten en de oranjefans gaan massaal voor deze helm. Hij heeft een opdruk aan de zijkant, waarop je een keuze kunt maken uit de volgende teksten: "Jetzt Geht's Lossss" of "Hup Holland Hup". Dus of je nu met je maten in de kroeg gaat kijken of gewoon thuis, bestel hem nu, zodat je hem voor het WK in huis hebt! 

5 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 55 - 63 van 66
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl