Saturday 04 April 2020
5 Euro Kadootjes
  Home arrow 5 Euro Kadootjes arrow 5 Euro Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
Rattle Snake Eggs E-mail

Hoe kunnen twee kleine magneten zo waanzinnig entertainend zijn? Als je ooit even met deze magnetoids hebt gespeeld, dan weet je het! Voor je het weet, draaien ze in het rond en hobbelen ze tegen elkaar aan. Hoe langer je ermee speelt des te meer je ontdekt wat voor verschillende trucs je ermee kunt doen.We zullen er vast enkele uitleggen: Plaats de 2 magneten tussen je vingers. Doe je duim ertussen en houdt ze een cm uit elkaar. Haal je duim er snel tussenuit en met een beetje oefenen maken ze een fascinerend geluid.Houd de 2 magneten vast zoals links afgebeeld. Als je er hard in knijpt, schieten ze los de lucht in met een tsjilpend geluid.Grootte 5 cm    

4.95 EUR

 
EK Helm E-mail

Het EK staat voor de deur en we kunnen met z'n allen niet wachten op de zinderende wedstrijd tussen Nederland en Duitsland!Natuurlijk willen we allemaal "onze jongens" steunen en de Duitsers etteren. Dan kan deze helm natuurlijk niet ontbreken. Zijn populariteit is ondanks zijn stadiumverbod niet te stuiten en de oranjefans gaan massaal voor deze helm. Hij heeft een opdruk aan de zijkant, waarop je een keuze kunt maken uit de volgende teksten: "Jetzt Geht's Lossss" of "Hup Holland Hup". Dus of je nu met je maten in de kroeg gaat kijken of gewoon thuis, bestel hem nu, zodat je hem voor het WK in huis hebt! 

5 EUR

 
Exploderende Golfbal E-mail

Neem een golfer in de zeik als je er een kent.... en geef hem ��n van deze ballen om mee te spelen. Deze ballen exploderen in een witte stofwolk. We garanderen je ��n ding en dat is dat je dagje golf nu niet saai zal zijn. Je begrijpt dat er verder geen garantie op deze ballen zit:-)

4.95 EUR

 
Stress ball E-mail

Wat doen mensen als ze flink gestressed zijn? We gaan naar de sauna, zetten het op een zuipen of laten ons eens flink masseren. Dit zijn allemaal goede manieren om van stress af te komen, maar ze kosten ook aardig wat eurootjes. Een goedkopere manier om hetzelfde effect te bereiken, is deze bal. Elke keer als je een flinke stress op voelt komen, pak je de bal vast en begint er eens flink in te knijpen. Je moet het eerst een keer uitproberen voordat je het gelooft, maar dan wordt deze bal gegarandeerd onmisbaar.

6.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl