Saturday 20 July 2019
Kerst Kadootjes
  Home arrow Kerst Kadootjes arrow Kerst Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Kerst Kadootjes
Christmas - Happy new year E-mail

iedereen mag het weten! Kerst en Oud en Nieuw zijn in aantocht. Deze slinger schreeuwt het uit! In de kerstboom; dit feestelijke lichtsnoer toont aan de ene zijde de boodschap: Merry Christmas en aan de andere Happy New Year. (20 lampjes).

27.50 EUR

 
Usb LED X-mas Tree E-mail

Deze kleine kerstboom is een "must-have" voor ieder kantoor of iedere plek, waar een computer aanwezig is. Soms, wanneer je heel hard werkt of druk bezig bent achter de PC kun je wel eens vergeten, dat het bijna kerst is. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en daarom is er deze USB LED kerstboom.Hij brengt je meteen in de kerststemming en de gezellige verlichting brengt de juiste sfeer op de plek, waar je veel tijd spendeert.  USB interface. USB 1.0/1.1/2.0 compatible Low power consumption 90 cm integrated USB cable (approximate length) Height: 10cm, the size of bottom: 4cm Weight : 60g

7.95 EUR

 
Mistletoe Headband E-mail

Zoenen onder de "Mistletoe" is n van de typische (amerikaanse) tradities, die de kerst tot zo'n magische periode maken. Deze kus heeft te maken met vriendschap, goede wil of zelfs een diepe romance.Wanneer de persoon ongezoend blijft, dan wordt er het volgende jaar niet getrouwd! Zet je zelf nu permanent onder deze Maretak en zorg ervoor dat je "zoen"potentieel vergroot wordt. Dit is natuurlijk het perfecte kerstkado en een zekere hit op kantoorfeestjes!

7.95 EUR

 
Jardins de Nol set E-mail

Dat wordt genieten deze kerst met deze heerlijk geurende en verzorgende douche-gel die een sutiele geur van kruidige aroma’s op de huid achterlaat. Nu met een grappige ijsbeer-sletelhanger.

3.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 10 - 18 van 32
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl