Friday 24 January 2020
Kerst Kadootjes
  Home arrow Kerst Kadootjes arrow Kerst Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
Usb LED X-mas Tree E-mail

Deze kleine kerstboom is een "must-have" voor ieder kantoor of iedere plek, waar een computer aanwezig is. Soms, wanneer je heel hard werkt of druk bezig bent achter de PC kun je wel eens vergeten, dat het bijna kerst is. Dit is natuurlijk verschrikkelijk en daarom is er deze USB LED kerstboom.Hij brengt je meteen in de kerststemming en de gezellige verlichting brengt de juiste sfeer op de plek, waar je veel tijd spendeert.  USB interface. USB 1.0/1.1/2.0 compatible Low power consumption 90 cm integrated USB cable (approximate length) Height: 10cm, the size of bottom: 4cm Weight : 60g

7.95 EUR

 
Mistletoe Headband E-mail

Zoenen onder de "Mistletoe" is één van de typische (amerikaanse) tradities, die de kerst tot zo'n magische periode maken. Deze kus heeft te maken met vriendschap, goede wil of zelfs een diepe romance.Wanneer de persoon ongezoend blijft, dan wordt er het volgende jaar niet getrouwd! Zet je zelf nu permanent onder deze Maretak en zorg ervoor dat je "zoen"potentieel vergroot wordt. Dit is natuurlijk het perfecte kerstkado en een zekere hit op kantoorfeestjes!

7.95 EUR

 
2x Pokerchips 300 E-mail

Je kunt nu echt je lol niet meer op met wel 2 van deze fantastische sets pokerchips. Hiermee heb je echt wel genoeg chips in huis om een echte geslaagde pokeravond te houden. Deze set bestaat uit de originele pokerchips waar in het casino mee gespeeld wordt. Niet alleen krijg je 300 pokerfiches per set met elk een exact gewicht van 11.5 gram, maar ook krijg je twee complete sets speelkaarten.

49.95 EUR

 
Globe Puzzle E-mail

De roestvrij stalen "globe" heeft 72 magneten, die aan de bol blijven kleven. De magenten zijn puzzlestukjes, zodat je als het ware een ronde puzzel hebt. Wanneer je de puzzel klaar hebt is het een exacte en (op dit moment) juiste kaart van de wereld. De diameter van de wereldbol is 8 cm en hij wordt geleverd met een metalen stand waar je bol op kunt plaatsen.

36.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl