Saturday 04 April 2020
Moederdag Kadootjes
  Home arrow Moederdag Kadootjes arrow Moederdag Kadootjes arrow Health
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Health
Kersensteeltjes E-mail

Ontdek de zuiverende werking van deze melange met kersensteeltjes en geniet van de bijzondere, houtachtige en fruitige smaak. De builtjes zijn gemaakt van 100% katoen, zodat het water goed in de kersensteeltjes kan trekken en u van de optimale werking profiteert. De builtjes bevatten enkel en alleen kersensteeltjes en geen geur- en kleurstoffen. Giet kokend water op het builtje. Laat de melange trekken en voeg suiker of honing naar smaak toe.

EUR 2.37 

 
Jasmine Dream parfumkaars E-mail

Deze parfumkaars ontleent zijn kracht aan de opwekkende Jasmijnbloesem & Ylang ylang.

€ 10,90
 
Kabbalah Yoga E-mail

 

De Kabbalah is een oude Joodse wijsheid, die een persoon helpt om zichzelf tot een zelfstandige, individuele en vooral evenwichtige persoonlijkheid te kunnen ontwikkelen.

Veel celebrities zoals Madonna, Demi Moore en Britney Spears leven en handelen inmiddels volgens deze eeuwenoude leer en beoefenen daarnaast intensief yoga.

Door het beste van beide werelden, welke lichaam en geest in balans brengen, te combineren, ontstond Kabbalah Yoga! Een grenzeloze en mateloos populaire nieuwe ontspanningsmethode voor lichaam én geest die onlangs is vastgelegd op een unieke tweedelige DVD-serie.

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl