Thursday 09 April 2020
Moederdag Kadootjes
  Home arrow Moederdag Kadootjes arrow Moederdag Kadootjes arrow Verzorging
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Verzorging
Pomme d'Api E-mail

Een douche-gel die naar appeltjes ruikt!
De kleintjes zullen helemaal weg zijn van het stevige badschuim met de grote zeepbellen, van het badwater dat heerlijk ruikt naar groene appeltjes en van het verrukkelijke schuim die de huid heerlijk zacht doet aanvoelen.

EUR 2.67 

 
Phytum Actif Energie E-mail

 

Deze verstevigende gel zorgt voor een stevige en langdurige fixatie. Uw haar blijft schoon en kan blijven ‘ademen’. De verstevigende gel bevat 100% plantaardige en energierijke vitaminen en heeft een frisse, levendige citrusgeur.

EUR 4.95 

 
Phytum Actif Extra-volume E-mail

Deze fixerende spray heeft een heerlijke geur en geeft uw haar een prachtige, natuurlijke uitstraling. Met deze haarspray langdurige fixatie kunt u uw haar langdurig in model houden. ’s Ochtends brengt u uw haar in model, en met de haarspray blijft uw haar de hele dag in het gewenste model! Voor een stralende look!

EUR 5.97 

 
Inositol crème-mousse E-mail

Ontdek de zijdezachte samenstelling van deze crème-mousse reinigende en peelende werking van Inositol. De crème-mousse zorgt voor een intensieve reiniging van de gezichthuid. De plantaardige microdeeltjes in de milde peeling zorgen voor een verfijnde huidstructuur. Gebruik dit product als aanvulling op de optimale dagcrème 1e rimpels van Inositol voor een prachtig gladde huid.

EUR 5.55 

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl