Saturday 20 July 2019
Sinterklaas Kadootjes
  Home arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Sinterklaas Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Sinterklaas Kadootjes
Pin Art E-mail

Een afdruk van je eigen gezicht in een veld van kleine pinnetjes.. klinkt dat niet helemaal geweldig?! Je maakt de coolste 3D-animaties en zet ze op je bureau of in de kast met deze Pin Art. Meer dan 2000 gaatjes zijn gemaakt in twee plaatjes. Speciaal gefabriceerde pinnen passen hier precies in en worden op hun plaats gehouden door een sterk stuk plexiglas. Je maakt een afdruk van welk willekeurig voorwerp en je hebt je eigen kunststukje.

9.95 EUR

 
Shocking Lighter E-mail

Heb jij ook familie of vrienden die altijd je aansteker pikken? Dan moet je de shocking Lighter uitproberen. Jij komt niet meer bij van het lachen en zij zullen nooit meer een aansteker pikken.

7.95 EUR

 
X-Zylo E-mail

Als je hem hebt gezien, geloof je nooit meer dat hij kan vliegen en toch is dat precies wat hij doet! Dit vliegende object heeft de meest vreemde vorm en is nog geen ons in gewicht. Je gooit hem heel simpel met een harde zwiepert en je zult echt verbaasd staan over de afstand die hij haalt. Het verste tot nu toe gemeten is 220 meter!

12.95 EUR

 
Boynq d Light E-mail

De d�Light� is het enige beroemde USB-licht voor je notebook en ja, je hebt het goed gezien: hij heeft een klein kapje over zijn USB-lamp. Er is geen betere manier om het felle LED-licht te dimmen tot een aangenaam sfeerlicht. Net als alle andere Boynq produkten staat de d�Light� voor gegarandeerde kwaliteit. De ultra sterke witte LED-lamp bied je de mogelijkheid elke knop op je notebook perfect te zien, zelfs in de donkerste nachten. Features van de d�Light�:- USB light met echt lampkapje- ultra fel wit LED-licht- USB powered, geen AC adapter nodig- flexibele metale staaf, 30 cm- gemakkelijk te bedienen on/off switch

9.95 EUR

 
Dolly The Inflatable Sheep E-mail

Nog nooit heeft een schaapje er zo sexy uitgezien! Dolly is een speciaal gemanipuleerd schaapje dat nooit blaat of zeurt. Ze is er altijd en loopt niet weg. Je hoeft haar ook nooit te scheren en je kunt haar makkelijk binnenshuis houden want ze maakt geen troep en stinkt ook niet. Je hoeft alleen even te blazen en klaar is kees. Je kunt haar makkelijk schoonmaken. En het is natuurlijk een hilarisch kado!

9.95 EUR

 
Candy Bra E-mail

Deze bh is letterlijk en figuurlijk om van te watertanden. Trek dit eens aan voor je vriend of koop er ��n voor je vriendin en je zult de hele avond lekker snoepen. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen wat er gebeurt als de Bra op is!!

9.50 EUR

 
Arse/Face Soap E-mail

Met deze zeep kun je je altijd veilig wassen, ook als je niet zeker weet waar je partner of jijzelf voor het laatst bent geweest. De zeep geeft namelijk aan met welke zijde je je gezicht moet wassen en met welke zijde je kont!! Leuk om als kado te geven (vooral aan mensen die net gaan samenwonen:-)

7.95 EUR

 
Sex Timer E-mail

Leuk voor al die mannen die altijd zo op lopen te scheppen over hun prestaties in bed. Je kunt het nu bijhouden en de uitslag is gelijk bekend. Houdt hij het vol tot het eerste streepje, dan presteert hij "very poor". Een streepje hoger dan zijn we nog steeds "unsatisfied', maar wanneer hij echt tot het laatste streepje kan dan is hij een echte "stallion". Dus welke mannen durven de uitdaging aan?

7.95 EUR

 
But/Face Towel E-mail

Vraag je jezelf ook wel eens af met welke kant van je handdoek je de laatste keer je kont hebt gedroogd? Dan moet je deze Arse/Face Towel hebben. Zo loop je nooit meer de kans dat je je gezicht afveegt met de bacteri�n van je boodschap van gisteren!

12.95 EUR

 
Inflatable Wife E-mail

Duizenden euro's aan een bruiloft spenderen, Yeah right! Hier is de oplossing voor al je nachtmerries. Deze opblaasbare gezellin zeurt niet voor een paar nieuwe schoenen of over wat haar schoonmoeder nu weer heeft gezegd. Ze gooit niet je zuurverdiende geld over de balk en bezorgt je ook geen deuk in je gloednieuwe auto. Geen gezeur met deze mooi geboezemde, blonde en alleen voor plezier zorgende opblaasbare vrouw. OKee, ze kan niet koken of je plezieren in bed (zo'n pop is het niet!), maar hee, wie let daar nou op...?

9.95 EUR

 
Awesome Foursome E-mail

Met dit pakketje van golfballen kun je je lol op op de golfbaan. Ze zijn er in 4 soorten: Unputtable Jumps: Deze bal slingert alle kanten op en daardoor is er dus geen land mee te bezeilenJetstreamer Drive: Na het slaan van deze bal verdwijnt hij met allemaal slierten achter zich aan.Exploder Blows: Deze bal ontploft na geslagen te worden in een grote witte rookwolk (van poeder)The Phantom: Nadat je deze bal slaat, verdwijnt hij in een waterige mist.

12.95 EUR

 
Giggling Golfball E-mail

Wanneer jouw golfspel voornamelijk uit lijden bestaat en je echt een helpende hand nodig hebt om je tegenstander te verslaan, dan kun je je tegenstander's concentratie ernstig verstoren met behulp van deze giegelende golfbal. In tegenstelling tot sommige even lachwekkende voorgangers, zoals de exploderende golfbal, kun je deze giegelende versie keer op keer blijven gebruiken. Je plaatst hem gewoon op de T en de bewegingssensor activeert een chip, waardoor het lachen wordt gestart!

7.95 EUR

 
Sushi tafel Kobe E-mail

Bent u gek op sushi en de Japanse kookkunsten? Kobe is ook een waar kunstobject. De strakke vormgeving en het bamboe zorgt voor het Oosterse effect. Er zijn uitsparingen gemaakt voor de eetstokjes en sushi schaaltjes.

32.95 EUR

 
Sponge Bob E-mail

Deze leuke Spongebob TV Games Joystick stopt 5 te gekke spellen in 1! Je plugt heel simpel gewoon de Joystick in de TV met een AV kabel en je kunt direct 1 van de 5 spellen spelen. Bubble Pop, Super Chum Bucket, Invasion of the Hooks, Patrick and the Maze en Sandy's Surf Adventure. Dat zijn de spellen die je kunt gaan spelen. Het spel is compact genoeg om mee te nemen, zodat je nooit zonder je lievelingsspel hoeft te zitten.

29.95 EUR

 
Pummelsticks (set van 2) E-mail

Speciaal voor fans van de historische gladiators. Speel je eigen gevechtscene met deze enorme, opblaasbare, maar onschuldige wapens. Ze zijn makkelijk op te blazen met de bijgeleverde opblaaspomp. Daag je vrienden, broers of zussen maar uit. Wel aardig spelen als het je kleine zusje is natuurlijk! En dan kijken wie zich het langst staande houdt!!

29.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 21 - 39 van 39
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl