Sunday 15 December 2019
Sinterklaas Kadootjes
  Home arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Accesoires
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Accesoires
SpiderCatcher E-mail

Heb je er ook zo genoeg van om achter spinnen aan te rennen door het hele huis? Met behulp van deze nieuwe Spinnenvanger verwijder je vervelende spinnen en ander ongedierte, zonder dat je ze hoeft te doden of iets aan te doen. De SpiderCatcher is 65 cm lang, dus je kunt er perfect plafonds en rare hoekjes mee bereiken (dit is toch meestal waar deze lelijkerds zich verschuilen). D.m.v. de handgreep waarmee je het uiteinde (gemaakt van onbreekbaar nylon) kunt laten dichtgaan, houd je het stuk ongedierte stevig vast, totdat je een goede plek hebt gevonden om hem weer vrij te laten. Dit is natuurlijk een musthave voor alle arachnafoben onder ons. Je kunt nu zonder hulp van anderen, veilig en wel, helemaal zelf, spinnen verwijderen. Ook ideaal voor op de camping of andere buitenshuis activiteiten. Je hebt er geen batterijen voor nodig

14.95 EUR

 
Breath Tester E-mail

Met deze calculator kan je het percentage alcohol in je bloed berekenen. De calculator en tabel zijn slechts een indicatie. Rij daarom altijd alcohol vrij!Vul bij drankjes het aantal gedronken glazen in. Dit zijn standaard glazen wijn en bier zoals geschonken in de bar. Als je twee keer zo grote glazen inschenkt dan moet je dit natuurlijk invullen als twee drankjes.Vul bij gewicht je lichaamsgewicht in en bij uren het aantal uren dat verstreken is na het drinken van het laatste glas.Selecteer of je man of vrouw bent en klik op berekenen. De Bobmeter is eenvoudig te bedienen en geeft snel resultaat. Blaas drie seconden in het roostertje en houd daarbij de knop ingedrukt. Binnen acht seconden is het resultaat zichtbaar. Als het groene lampje brandt, is het alcoholpercentage in het bloed lager dan 0,2 pro mille. Brandt het gele of het rode lampje, dan is het niet verstandig om een auto te besturen. Let op! Laat de knop niet direct los na het blazen, maar houd hem net zolang ingedrukt totdat je het resultaat van de lampjes hebt afgelezen.

12.95 EUR

 
Sfeer DVD E-mail

Met deze DVD's haal je sfeer in huis. We hebben ze in 2 soorten. De eerste is een openhaard, niet echt warm maar wel gezellig. Fantaseer er een houten blokhut bij en het plaatje is perfect! De tweede is een aqarium. Voor de mensen die er altijd al ��n zouden willen hebben, is hier je kans voor nog geen tientje! En nog mooier...hij is geheel onderhoudsvrij.

9.95 EUR

 
Pin Art E-mail

Een afdruk van je eigen gezicht in een veld van kleine pinnetjes.. klinkt dat niet helemaal geweldig?! Je maakt de coolste 3D-animaties en zet ze op je bureau of in de kast met deze Pin Art. Meer dan 2000 gaatjes zijn gemaakt in twee plaatjes. Speciaal gefabriceerde pinnen passen hier precies in en worden op hun plaats gehouden door een sterk stuk plexiglas. Je maakt een afdruk van welk willekeurig voorwerp en je hebt je eigen kunststukje.

9.95 EUR

 
Sushi tafel Kobe E-mail

Bent u gek op sushi en de Japanse kookkunsten? Kobe is ook een waar kunstobject. De strakke vormgeving en het bamboe zorgt voor het Oosterse effect. Er zijn uitsparingen gemaakt voor de eetstokjes en sushi schaaltjes.

32.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl