Saturday 22 February 2020
Sinterklaas Kadootjes
  Home arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Fun
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Fun
Black Bars E-mail

Stel dat je met 130 kilometer per uur over de snelweg dendert. Oom agent heeft je in de smiezen en houdt je aan voor de zojuist gemaakte snelheidsovertreding. Snel zet je de Black Bar op. De agent staat naast je auto. Dan kijkt hij je aan en hij ziet je met de Black Bar. Je weet zeker dat de gerechtsdienaar zijn glimlach dan niet meer kan onderdrukken. De kans dat hij mild voor je is, heb je zo op slimme wijze vergroot. Met feesthoedjes en oprolfluitjes zijn we nu wel klaar. Een flitsende danceparty, een bedrijfsuitje met je collega�s of hoempapa in de polonaise? De Black Bar komt overal van pas. Party-animals kunnen niet zonder. In de wandelgangen gaan al geruchten over een Sensation Black Bar. En ga je tijdens de feesten genadeloos los? Geen probleem, met de Black Bar voorkom je een confrontatie met g�nant en belastend materiaal.

14.95 EUR

 
Finger Drums E-mail

Sinds het begin van tijden, zijn wij mensen gek op de beat van het drumstel. Nu zijn wij zelf nog niet zover ge�volueerd, maar het drumstel heeft dat zeker wel gedaan. Deze kit is ongeveer zo mini als mini maar kan zijn. Met ongeveer de afmetingen van een muismat moet je vaak oefenen om het optimale eruit te halen wat erin zit. Maar de show zul je zeker stelen.

14.95 EUR

 
The Brick E-mail

Ooit gedacht: Wat als ik een realistisch uitziende schuimrubberen baksteen had? Waarschijnlijk niet - maar wacht maar tot je er een hebt! Megagadgets is trots om deze meest realistische nepbaksteen die er ooit is gemaakt te introduceren. Te lang is essentiele item een droom geweest voor de meeste van ons, maar eindelijk issie er dan en kunnen de mensen samenkomen op straat en samen halleluja zingen! Okee dat is misschien een beetje overdreven. Misschien heb je er nooit aan gedacht, dat je deze baksteen nodig zou kunnen hebben. Dat hadden wij ook nooit gedaan, tot we een partijtje gingen overgooien met 's werelds bizarste item. Denk er maar eens over na: Hoe vaak kun je deze baksteen naar een collega gooien zonder dat je hem/haar van te voren moet waarschuwen. Je roept de naam van je slachtoffer en gooit de steen, kijk hoe ze uit hun vel zullen springen. Maar zo gauw als de steen de vloer, het bureau of zelfs henzelf raakt zal de logica weer overnemen. Maar de uitdrukking op de gezichten is onbetaalbaar. Okee het is misschien niet de meest beschaafde soort humor, maar het mist z'n uitwerking niet. nb. Gooi geen echte bakstenen rond in je kantoor of waar je dan ook bent, anders wordt je zeker ontslagen, of weggedragen door de mannen in witte pakken, of allebei.

14.95 EUR

 
Rubberband Gun E-mail

Waarom in godsnaam hadden we deze niet als kind?! Op het produkt wordt door middel van een sticker heel duidelijk aangegeven dat dit geen speelgoed is. Je mag hem dus alleen op een toegestane schietbaan gebruiken, zoals bij de waterkoeler op kantoor! Je kunt hem laden met 10 rubberen elastiekjes en... schieten maar! Let wel op dat je hem niet gebruikt tegen mensen die je aardig vindt, want dan mogen ze jou waarschijnlijk niet meer zo.

14.95 EUR

 
AM/FM Floating Duck Radio E-mail

Nu kun je eindelijk lekker chillen in een warm bad met deze AM/FM floating Duck Radio! Dus ga maar lekker achterover liggen, terwijl dit vrolijke (hangt wel een beetje van de muziek af) eendje lekker door je bad heendobbert en je ondertussen van de lekkerste tunes voorziet. Je zal toch wel kwakend gek zijn om dit veelzijdige eendje aan je voorbij te laten dobberen! Nu ook in het geel verkrijgbaar!

14.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 17
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl