Wednesday 29 January 2020
Sinterklaas Kadootjes
  Home arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Sinterklaas Kadootjes arrow Kinderen
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Kinderen
Sponge Bob E-mail

Deze leuke Spongebob TV Games Joystick stopt 5 te gekke spellen in 1! Je plugt heel simpel gewoon de Joystick in de TV met een AV kabel en je kunt direct 1 van de 5 spellen spelen. Bubble Pop, Super Chum Bucket, Invasion of the Hooks, Patrick and the Maze en Sandy's Surf Adventure. Dat zijn de spellen die je kunt gaan spelen. Het spel is compact genoeg om mee te nemen, zodat je nooit zonder je lievelingsspel hoeft te zitten.

29.95 EUR

 
Pummelsticks (set van 2) E-mail

Speciaal voor fans van de historische gladiators. Speel je eigen gevechtscene met deze enorme, opblaasbare, maar onschuldige wapens. Ze zijn makkelijk op te blazen met de bijgeleverde opblaaspomp. Daag je vrienden, broers of zussen maar uit. Wel aardig spelen als het je kleine zusje is natuurlijk! En dan kijken wie zich het langst staande houdt!!

29.95 EUR

 
Choke a Duck E-mail

Deze stikkende kip flappert en waggelt rond terwijl hij de vogeltjesdans helemaal op het ritme mee "danst"! Omdat dit melodietje zo irritant is, krijgt iedereen de neiging om deze kip bij de nek te grijpen en wanneer je jezelf dan laat gaan en deze kip eens goed probeert te wurgen, dan gaat ie kukelen en gillen als een gek, terwijl hij wild fladdert met z'n vleugels en klapt met z'n voeten alsof hij echt aan het stikken is. Wanneer je hem dan weer neerzet, zal hij gewoon wegwaggelen. Vrolijk zingend en dansend als tevoren. Deze kip is ongeveer 30 cm hoog en benodigd 4 AA-batterijen (inclusief).

19.95 EUR

 
Sudoku E-mail

Dit zeer verslavende spel, waarvan de rage zojuist vanuit het verre oosten naar Europa is overgeslagen, is nu bij ons in computervorm verkrijgbaar. Je hoeft er echt geen afgestudeerd wiskundige voor te zijn, maar goed nadenken is wel vereist. Het is namelijk de bedoeling dat je in elk blokje, in elke rij en in elke kolom de cijfers 1 t/m 9 krijgt. Voor elke verschillende puzzel is er maar 1 oplossing mogelijk, dus je bent hier echt wel een aantal avondjes mee zoet. Sterker nog, onze baas is nog steeds bezig met zijn eerste puzzel! Dus onze uitdaging is simpel, probeer hem maar eens te verslaan. Specificaties:- 1 miljoen puzzels ingebouwd- Verschillende levels mogelijk- Nummer invoer toetsenbordje- 2 spel mogelijkheden: timer/stappenteller - Klok in de display- Handige hints- Automatisch oplossen mogelijk- Alarm Functie- Gebruikt 2 AAA batterijen

9.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl