Friday 19 July 2019
Vaderdag Kadootjes
  Home arrow Vaderdag Kadootjes arrow Vaderdag Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Vaderdag Kadootjes
Hair Balls E-mail

Dit is het meest irritante wezen dat er op de planeet rondloopt. Ze springen in het rond en maken vreemde geluiden. Sommigen mensen vinden ze toch wel schattig. Maar na een half uur, kun je ze wel vermoorden. Ze zijn zo'n 11 cm in diameter en met haar erbij is dat wel zo'n 25 cm. Je activeert hem door hem te laten stuiteren. Of gooi hem naar ��n van je vrienden en je hebt hetzelfde effect. Ze variereren in kleur. 3 AAA batteries are included.

14.95 EUR

 
SpiderCatcher E-mail

Heb je er ook zo genoeg van om achter spinnen aan te rennen door het hele huis? Met behulp van deze nieuwe Spinnenvanger verwijder je vervelende spinnen en ander ongedierte, zonder dat je ze hoeft te doden of iets aan te doen. De SpiderCatcher is 65 cm lang, dus je kunt er perfect plafonds en rare hoekjes mee bereiken (dit is toch meestal waar deze lelijkerds zich verschuilen). D.m.v. de handgreep waarmee je het uiteinde (gemaakt van onbreekbaar nylon) kunt laten dichtgaan, houd je het stuk ongedierte stevig vast, totdat je een goede plek hebt gevonden om hem weer vrij te laten. Dit is natuurlijk een musthave voor alle arachnafoben onder ons. Je kunt nu zonder hulp van anderen, veilig en wel, helemaal zelf, spinnen verwijderen. Ook ideaal voor op de camping of andere buitenshuis activiteiten. Je hebt er geen batterijen voor nodig

14.95 EUR

 
Ghemme sommeliersmes E-mail

Het sommerliersmes van Legnoart heeft een zeer elegant design. Het hout met RVS is een zeer goede combinatie. Ghemme is een professionele kurkentrekker. Wordt geleverd in een exclusieve geschenkverpakking.

29.95 EUR

 
Piet Hein DeCap E-mail

DeCap is een product wat alles in ��n heeft. Een stijlvol, functioneel en praktische flessenopener. Niet alleen traditionele doppen krijgt de DeCap gemakkelijk open. Met stroeve schroefdoppen heeft het geen probleem.

22.50 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 28 - 36 van 51
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl