Saturday 20 July 2019
Vaderdag Kadootjes
  Home arrow Vaderdag Kadootjes arrow Vaderdag Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Vaderdag Kadootjes
R/C Golfball E-mail

Golfers, serieuze mensen zijn het over het algemeen. We hebben nu het perfecte kado voor de golfers met wel een goed gevoel voor humor! Een afstandbestuurbare golfbal die je kunt laten ronddraaien in elke richting die je leuk vindt. Vooral handig wanneer je helemaal wordt ingemaakt door je tegenstander. Zet gewoon je bal bal klaar op deze tee en wanneer hij een machtige drive opbouwt, laat je hem er vanaf dribbelen met de afstandbediening. Stel je zijn frustratie eens voor. Geweldig!De R/C Golfbal heeft een kleine gyroscoop ingebouwd en een motortje om hem te laten draaien. Wanneer hij volledig opgeladen is, kun je hem laten draaien in elke willekeurige richting. Wanneer je tegenstander al volledig ge�rriteerd is omdat de bal elke keer van de tee afvalt, stel je hem dan eens voor wanneer de bal een duik in de verte neemt!

19.95 EUR

 
TV-B-Gone E-mail

TV-B-Gone is een kleine afstandbediening die je aan je sleutelhanger kunt hangen en waarmee je werkelijk elke televisie kunt uitzetten met ��n druk op de knop. Nu denk je bij jezelf: "wat heb ik daaraan?". Nou...dat zullen we eens uitleggen. Zonder teveel van onze geslepen aard te laten zien, kunnen we al een paar leuke dingen bedenken. Stel jezelf voor, je zit in een bar naar sport te kijken, je staat in een televisiewinkel, je zit naar een stomme talkshow bij je vrienden te kijken of je kijkt naar een scherm op het vliegveld. Gebruik nu je eigen fantasie in combinatie met deze sleutelhanger en we garanderen je, dat je een hoop lol zult beleven!

19.95 EUR

 
Toilet Nanny E-mail

Erger jij je ook altijd zo aan toiletbrillen die omhoog blijven staan of mannen die niet kunnen mikken?? Daar maakt de toiletnanny een einde aan. Elke keer als een man ��n van deze nare gewoontes laat zien, geeft de nanny een "beleefde" boodschap.

6.95 EUR

 
Toilet Nanny E-mail

Erger jij je ook altijd zo aan toiletbrillen die omhoog blijven staan of mannen die niet kunnen mikken?? Daar maakt de toiletnanny een einde aan. Elke keer als een man een van deze nare gewoontes laat zien, geeft de nanny een "beleefde" boodschap.

6.95 EUR

 
Airzooka Original E-mail

Leuk voor op kantoor. Blaas je collega zijn of haar stapel papierwerk door de war. Ook leuk om je huisdieren mee te pesten! Deze airzooka blaast een windstoot tot 8 meter ver en het mooiste is dat je nooit zonder munitie zit!

19.96 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 45 van 51
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl