Sunday 31 May 2020
Vaderdag Kadootjes
  Home arrow Vaderdag Kadootjes arrow Vaderdag Kadootjes arrow Accesoires
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Accesoires
SpiderCatcher E-mail

Heb je er ook zo genoeg van om achter spinnen aan te rennen door het hele huis? Met behulp van deze nieuwe Spinnenvanger verwijder je vervelende spinnen en ander ongedierte, zonder dat je ze hoeft te doden of iets aan te doen. De SpiderCatcher is 65 cm lang, dus je kunt er perfect plafonds en rare hoekjes mee bereiken (dit is toch meestal waar deze lelijkerds zich verschuilen). D.m.v. de handgreep waarmee je het uiteinde (gemaakt van onbreekbaar nylon) kunt laten dichtgaan, houd je het stuk ongedierte stevig vast, totdat je een goede plek hebt gevonden om hem weer vrij te laten. Dit is natuurlijk een musthave voor alle arachnafoben onder ons. Je kunt nu zonder hulp van anderen, veilig en wel, helemaal zelf, spinnen verwijderen. Ook ideaal voor op de camping of andere buitenshuis activiteiten. Je hebt er geen batterijen voor nodig

14.95 EUR

 
Piet Hein DeCap E-mail

DeCap is een product wat alles in ��n heeft. Een stijlvol, functioneel en praktische flessenopener. Niet alleen traditionele doppen krijgt de DeCap gemakkelijk open. Met stroeve schroefdoppen heeft het geen probleem.

22.50 EUR

 
Flesopener E-mail

De flesopener werd al in 1874 door Peter Holmblad ontworpen, maar is nu nog steeds een design klassieker! Het strakke design gecombineerd met het RVS materiaal geeft het niet alleen een mooi uiterlijk, het is ook nog eens functioneel!

30.00 EUR

 
A-Z CD Dividers E-mail

Nooit meer op zoek! Orde en netheid! Ook altijd uw favoriete CD'tje kwijt? Eenmaal structureren met deze CD Dividers en dit probleem is verholpen. A B C of D het is nu in een handomdraai allemaal te vinden! En het ziet er ook nog lekker retro uit.

24.00 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl