Sunday 31 May 2020
Vaderdag Kadootjes
  Home arrow Vaderdag Kadootjes arrow Vaderdag Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
4some golf Ball Pick Up E-mail

Met de Ball Pick Up pakt u heel makkelijk de bal uit de hole. U zet dit rubberen opzetstuk bovenop de grip van uw putter en hoeft niet meer te bukken om de bal uit de hole te halen.

2.95 EUR

 
Cats Eye Golf Ballen E-mail

CatsEye The Glowing Golf Ball is de eerste professionele lichtgevende golfbal met perfecte speeleigenschappen. Uitermate geschikt voor het spelen van Twilight Golf (bij het invallen van de schemering) of het spelen van een nachttoernooi. Tevens is de bal gemakkelijk terug te vinden in stressvolle situaties, zoals in de schemering, een bosrijke omgeving, tijdens regenachtige dagen en zelf in het donker.

14.95 EUR

 
Ghemme sommeliersmes E-mail

Het sommerliersmes van Legnoart heeft een zeer elegant design. Het hout met RVS is een zeer goede combinatie. Ghemme is een professionele kurkentrekker. Wordt geleverd in een exclusieve geschenkverpakking.

29.95 EUR

 
R/C Golfball E-mail

Golfers, serieuze mensen zijn het over het algemeen. We hebben nu het perfecte kado voor de golfers met wel een goed gevoel voor humor! Een afstandbestuurbare golfbal die je kunt laten ronddraaien in elke richting die je leuk vindt. Vooral handig wanneer je helemaal wordt ingemaakt door je tegenstander. Zet gewoon je bal bal klaar op deze tee en wanneer hij een machtige drive opbouwt, laat je hem er vanaf dribbelen met de afstandbediening. Stel je zijn frustratie eens voor. Geweldig!De R/C Golfbal heeft een kleine gyroscoop ingebouwd en een motortje om hem te laten draaien. Wanneer hij volledig opgeladen is, kun je hem laten draaien in elke willekeurige richting. Wanneer je tegenstander al volledig ge�rriteerd is omdat de bal elke keer van de tee afvalt, stel je hem dan eens voor wanneer de bal een duik in de verte neemt!

19.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 10
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl