Saturday 20 July 2019
Verjaardags Kadootjes
  Home arrow Verjaardags Kadootjes arrow Verjaardags Kadootjes
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Verjaardags Kadootjes
IFO Floating DC3 (zonder standaard) E-mail

Deze DC3 is een zeer eigentijds extra accessoir voor de Floating Ideas en kan dus niet zonder dit product gebruikt worden. Als hij rondraait in de standaard kun je altijd fantaseren over hoe het nou zou zijn om vanuit een echt shuttle naar de aarde te kijken!

19.95 EUR

 
Racing Grannies (per twee) E-mail

Waarschijnlijk is dit het best opwindbare speeltje dat ooit is uitgevonden. Deze nannies zijn voor het bejaardenracen, wat Ferrari voor de Formule 1 is! Zoals waarschijnlijk iedereen die ooit een oma met een rollator heeft gehad (of natuurlijk nog steeds heeft) weet, is dat zij formidabele bewegers zijn met een legendarisch uithoudingsvermogen. Deze geweldige opwindapparaatjes zijn in feite een ode aan zij die rollateren! Met hun vasthoudende en fanatieke expressie lijken deze twee klaar voor de race van hun leven. Het is tijd voor Gran National!

9.95 EUR

 
Racing Nuns (per twee) E-mail

Nonnen die rennen. Het blijft altijd vreemd om nonnen buiten hun context te zien (bijv. bungee jumpen, gearresteerd worden, dat soort dingen). Dus het zien van deze twee nonnen die over je bureau achter elkaar aan racen, is een echte verademing. Het enige wat je hoeft te doen om deze nonnen achter elkaar aan te laten rennen, is ze achteruit te trekken over je bureau en dan los te laten! Onvolwassen als het waarschijnlijk is, hebben wij er hier veel te veel lol mee beleefd en er kwamen zelfs de vreemdste opmerkingen uit onze monden, zoals: "Go sister go!". Met hun lichtelijk geschokte gezichtjes en betoverende wobbeligheid, zijn deze nonnen een goeie grap!

12.95 EUR

 
D.I.Y. Speed Dating E-mail

Je kent dat wel..: Lekker avondje thuis met je favoriete vrijgezelligste vrienden en niks te doen. Nou, dan kun je nu dit geweldige spel gaan spelen. Je kunt er je eigen speed dating avondje mee opzetten en het is ook nog eens hartstikke leuk om te spelen. Je kunt het met tot wel 10 personen doen en alles wat je eigenlijk nodig hebt, behalve het spel, is een beetje goed uitziende vrienden!

12.95 EUR

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 27 van 31
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl