Sunday 26 May 2019
Verjaardags Kadootjes
  Home arrow Verjaardags Kadootjes arrow Verjaardags Kadootjes arrow Gadgets
 
Nieuwste Kadootjes
Populaire KadootjesMain Menu
Home
Zoeken
2 Euro Kadootjes
5 Euro Kadootjes
10 Euro Kadootjes
15 Euro Kadootjes
Kerst Kadootjes
Sinterklaas Kadootjes
Valentijns Kadootjes
Verjaardags Kadootjes
Moederdag Kadootjes
Vaderdag Kadootjes
Links

Gadgets
Earspy E-mail

Wil je ook weten wat je oom naar je tante fluistert op een familiefeestje? Met deze Ear Spy kun je elk fluistergeprek in een ruimte volgen. Hij versterkt het geluid uit een bepaalde richting en geeft dat door naar een oortelefoontje, dat niemand kan zien.

9.95 EUR

 
Amiketo Anti Slip Mat E-mail

Iedereen kent het volgende vast wel. Je hebt wat kleine losse dingen in je hand, je stapt in de auto en legt ze op de meest handige plek, je dashboard. Vervolgens trap je op het gas en je spullen liggen door de gehele auto. Dat is nu verleden tijd met de Amiketto AntiSlipMat. Je legt hem op je dashboard en alles wat je erop legt (bijv. mobiele telefoon, kleingeld of pennen) zal gewoon op z'n plaats blijven liggen ook al rijd je 120 km/uur.

9.95 EUR

 
Globe Puzzle E-mail

De roestvrij stalen "globe" heeft 72 magneten, die aan de bol blijven kleven. De magenten zijn puzzlestukjes, zodat je als het ware een ronde puzzel hebt. Wanneer je de puzzel klaar hebt is het een exacte en (op dit moment) juiste kaart van de wereld. De diameter van de wereldbol is 8 cm en hij wordt geleverd met een metalen stand waar je bol op kunt plaatsen.

36.95 EUR

 
20 Questions Nederlands E-mail

Je zult bij jezelf denken, dat het onmogelijk is, dat een klein plastic balletje met een paar flitsende LED's, iemand uren kan bezig houden, zonder dat het dingen afschiet, muziek speelt of eigenlijk verder helemaal niet zoveel doet. Hij leest alleen je gedachten. OK, dit klopt niet helemaal, maar hij weet je wel heel precies te vertellen waar je op een bepaald moment aan denkt (en wel met een alarmerende juistheid)! Je denkt aan een voorwerp of een dier, en de bal zal je een aantal vragen stellen, en tot ieders verassing, weet hij binnen 20 vragen waar je aan zat te denken. Toegegeven, er zitten wat vragen tussen, waarbij je zult denken, of het apparaat wel goed werkt, zoals: "weegt het meer als een eend?"..., terwiojl je je dan misschien wel even af moet vragen hoeveel een eend nu eigelijk weegt! Je zal je afvragen hoe ze al die intelligentie in dat kleine balletje hebben gekregen. Wanneer hij het binnen 20 vragen heeft geraden, dan wint de bal, zoniet..dan win jij. Maar je zult er aardig depressief van worden, hoe weinig je zult winnen.

19.95 EUR

 
© 2007 www.GoedkopeKadootjes.nl